Gvinet Montenegro, žena koja je spavala sa više od 10.000 muškaraca (VIDEO)

Gvinet Montenegro je radila kao eskort dama, a broj muškaraca sa kojima je spavala je zaista impozantna.

Naime, ona tvrdi da je imala odnos sa 10.091 pripadnikom jačeg pola.

Iako ističe da je odrasla u hrišćanskoj porodici, Montenegrova se opredijelila za posao poslovne pratnje. Za jedan sat je zarađivala od 500 do 1.000 dolara. Nakon svega, odlučila je da objavi knjigu o svom raskalašnom životu.

Sve je počelo kada je sa 18 godina pretrpjela grupno silovanje nakon čega je sa 19 godina postala igračica, a dvije godine kasnije i elitna poslovna pratnja.

Od malena je sanjala da čuva nevinost za pravog muškarca, ali su se njeni snovi srušili nakon nemilog događaja, pa je odlučila da se fokusira isključivo na novac.

Sve vrijeme je lagala roditelje da se bavi manekenstvom, a onda je sa 24 godine doživjela saobraćajnu nesreću i u bolnici im sve priznala. Njen život se svodio na seks, alkohol, drogu, a vrlo često i orgijanje. Uglavnom je “ordinirala” u Melburnu, a kada je postala popularna, počela je avionom da putuje do pojedinih klijenata među kojima je bilo advokata, muzičara i političara.

“Najbolje iskustvo mi je bilo kada me je jedan momak unajmio da mu pravim društvo na Bora Bori. Tretirao me kao ljudsko biće i iskoristila sam to da se odmorim od svega”, kaže Gvinet Montenegro i dodaje: “Moj život je bio pun seksa, kokaina i šampanjca. One koji žele da se bave ovim poslom upozoravam da je veoma lako da se sažive s njim. Meni je dao samopouzdanje, ali postoji i druga strana. Ono što zapravo želim da kažem je da ako ubijedim makar jednu osobu da se kloni ovakvog života, znaću da sam uradila nešto dobro.”

Uspjela je da stavi tačku na prošlost i sa 29 godina je postala pilot malog aviona za razgledanje. Međutim, život je još jednom bio surov prema njoj. Otkazao joj je bubreg i morala je da prestane sa pilotiranjem.

Nakon svega, ponovo se vratila starom poslu, ali je nakon određenog vremena upoznala poslovnog partnera, izvjesnog Rodžera, i sa njim pokrenula biznis. Počela je da se bavi  programiranjem, za koje kaže da joj je mnogo pomoglo.