Tri razloga zašto svaki muškarac treba da bude sa starijom ženom

Stariji muškarac i znatno mlađa žena nisu neuobičajena kombinacija, ali kada je riječ o starijoj ženi i mlađem muškarcu, još uvijek će mnogi sumnjičavo podići obrve. Ipak, čini se da i ta kombinacija polako, ali sigurno ulazi u zonu normalnoga

Starije žene znaju šta rade

Ključna stvar je iskustvo. Nakon trideset i neke godine, žene su već promijenile određeni broj partnera, susrele su se s ugodnim, ali i manje ugodnim situacijama. Iza njih su različiti ljubavnici koji su zahtijevali različite pristupe. Nakon svega toga žena je stekla određeno iskustvo i znanje koje sada može primijeniti na svome mlađahnom ljubavniku. Mlađa žena možda ima čvršće tijelo, ali starija žena svome će mlađem ljubavniku znati priuštiti nenadmašno seksualno iskustvo.

Starije žene preuzimaju vodstvo

Među najprivlačnijim odlikama starijih žena, muškarci su naveli upravo inicijativu. Žene nakon određenih godina više nemaju problema sa strahom i sramom, pa glatko preuzimaju stvar u svoje ruke. Njima nije problem inicirati seks, predložiti položaj i isprobati novu tehniku, a mnogim muškarcima upravo to je afrodizijak. Mlađe žene još su uvijek blokirane sramom, pa očekuju da većinu posla napravi muškarac. Starije žene znaju da je seks pružanje zadovoljstva u kojemu ravnopravno sudjeluju oba partnera. Mlađi muškarac ima tijelo koje voljno i sposobno, a starija partnerica ima mašte i petlje odvesti ga tamo gdje je već bila.

Starije žene se ne žure

Starija partnerica nikada ne žuri jer zna da će dugotrajniji seks rezultovati većim zadovoljstvom za oboje. Ona zna polako, ali sigurno dovesti muškarca do vrhunca. Ključno je što i ona uživa u igri, a to je za partnera privlačno. Muškarci vole žene koje sarađuju u krevetu, a starije žene to rade savršeno. Tokom dugotrajnoga odnosa, starija žena svom mlađem partneru otkriva i prenosi svoje iskustvo, znanje i vještine, a to muškarcima itekako imponuje.